Людмила Кучма вивчає досвід Кубинської революції

Субота, 20 вересня 2003, 22:06
До 23 вересня перша леді України Людмила Кучма перебуватиме з візитом на Кубі, де має провести переговори з кубинським міністром Феліпе Пересом Роке з метою вивчення питань двосторонніх відносин та співпраці.

Про це повідомляє латиноамериканське агентство новин "Prensa Latina".

Воно зазначає, що в робочому розкладі Людмили Кучми передбачено відвідування у Гавані спеціальної школи імені Абеля Сантамарія для ознайомлення з "основними соціальними програмами, які провадить кубинська Революція".

Людмила Кучма, яка є почесним президентом Національного фонду соціального захисту матері та дитини України, також побуває в санаторії містечка Тарарá, яке прийняло близько 18 тисяч осіб з Європи, потерпілих від аварії в Чорнобилі.

Програма Людмили Кучми, яку Prensa Latina називає "українським керівником", включає зустрічі з кубинськими функціонерами та знайомство з різними соціальними секторами, подорож по провінціях Пінар дель Ріо й Матансас.

Людмила Кучма перебуває на Кубі разом з одним із заступників міністра охорони здоров’я, радником адміністрації президента та іншими українськими функціонерами.

До цього у червні 2000 на Кубі побував сам Леонід Кучма.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування