Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Кучмастар" тепер по 100 гривень, а "Голден телеком" – через 8-039

Понеділок, 22 вересня 2003, 12:48
Найбільший за числом абонентів український оператор мобільного зв'язку "Київстар GSM" знизив мінімальну вартість стартового пакета ACE&BASE з 145 грн. до 99 грн.

Як повідомила компанія в прес-релізі, нові стартові пакети з'являться в продажу вже в третій декаді вересня.

Оператор також інформував, що кількість користувачів послуги передплаченого сервісу збільшилася з початку року майже на 600 тис. (43%) і перевищила 2 млн.

Стартовий пакет передплачених послуг мобільного зв'язку за найнижчу ціну – $15 – з квітня цього року пропонує компанія "Голден Телеком", мережа якої працює в Києві й Одесі.

Основний конкурент "Київстару" компанія "Український мобільний зв'язок" на початку серпня запропонувала нову послугу передплаченого сервісу "Джинс", ціна стартового пакета в якій складає 100 грн.

***

А тим часом мобільний оператор "Голден телеком" (обслуговує 38 тис. абонентів) у жовтні переведе своїх абонентів на мережний код 8-039.

На даний момент всі абоненти компанії користуються "прямими" номерами (8-044 для київських абонентів і 8-048 для одеситів).

За інформацією оператора, у всіх контрактних абонентів збережеться можливість, як і раніше, користуватися прямим номером. При цьому номер, що починається з 8-039, буде вважатися основним, а прямий номер – додатковим.

Останні сім цифр мережного номера абонента будуть збігатися з колишнім "прямим" номером.

На відміну від контрактних абонентів, всі абоненти передплаченої послуги (торговельна марка UNI) будуть мати тільки один телефонний номер, що починається з 8-039.

Заміна прямих номерів абонентів UNI на номери 8-039 відбудеться з 6 по 8 жовтня 2003 року. З моменту заміни номера, абонентові можна буде подзвонити тільки через код 8-039.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування