Поки Кучма поневіряється в Нью-Йорку, Литвин зустрінеться з керівництвом США

Понеділок, 22 вересня 2003, 13:30
23-25 вересня відбудеться офіційний візит голови Верховної Ради України до Сполучених Штатів Америки, під час якого відбудеться зустріч із віце-президентом США Ричардом Чейні.

Згідно з програмою візиту, у вівторок 23 вересня Литвин зустрінеться з першим заступником держсекретаря США Ричардом Лі Армітиджем, першим заступником міністра оборони США з політичних питань Полом Вулфовіцем, представниками українських організацій, повідомляється у прес-релізі інформуправління Верховної Ради.

24 вересня голова Верховної Ради виступить у Фонді Карнегі за міжнародний мир, зустрінеться зі спікером Палати представників Конгресу США Деннісом Хастертом, із заступником лідера демократичної меншості в Сенаті США Гаррі Рейдом, з відомим політологом Збігнєвом Бжезінським.

Цього ж дня відбудуться зустрічі Литвина з головою Юридичного комітету Сенату США Оріном Кетчем, з віце-президентом США Ричардом Чейні, із координатором допомоги країнам Європи та Євразії Державного департаменту США, колишнім Послом США в Україні Карлосом Паскуалем.

25 вересня, у четвер, заплановані зустрічі Голови Верховної Ради із представниками бізнесових кіл США, із заступником лідера республіканської більшості в Сенаті США Мітчем МакКонеллом, із сенатором Дж.МакКейном. Литвин також дасть інтерв'ю кореспонденту газети "Вашингтон Таймс".

Як повідомлялося, президент України Леонід Кучма відбув у неділю до Нью-Йорку, де візьме участь у 58-ій сесії Генеральної асамблеї ООН. Його робочий візит до США буде тривати до 24 вересня. У програмі його перебування не передбачено зустрічі з керівництвом США.

Читайте також:

Кучма в США зустрінеться з єврейським лобі і побуває на протоколі у Буша


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування