Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі не доведеться звільняти Хорошковського

Понеділок, 22 вересня 2003, 15:28
Партія "Трудова України" не буде порушувати питання про відкликання своїх представників із Кабінету міністрів України - віце-прем'єра Дмитра Табачника, міністра промислової політики Анатолія М'ялиці та міністра економіки і з питань євроінтеграції Валерія Хорошковського.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок повідомили в прес-службі партії. "Питання відкликання представників партії "Трудова Україна" з уряду на сьогодні не стоїть, тому що договір про створення Єдиного економічного простору України, Росії, Білорусії й Казахстану підписаний. При цьому більшість зауважень, що висловлювалися партією, при доопрацюванні документів були враховані Кабінетом міністрів України", - відзначили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що партія "Трудова Україна" доручила своїм представникам в уряді керуватися позицією партії про підтримку формування ЄЕП при ухваленні рішення уряду по цьому питанню. У випадку невиконання членами уряду від "Трудової України" положень цієї заяви, партія відкликала б Табачника, М'ялицю і Хорошковського, делегованих у Кабінет міністрів депутатською фракцією цієї партії.

У минулу п'ятницю, після підписання документів по ЄЕП президент України Леонід Кучма заявив, що не має наміру особисто звільняти міністрів, що висловлюються проти ЄЕП, але підтримує принцип відкликання глав міністерств політичними силами, що делегують їх в уряд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування