За Плющем у фракцію Ющенка потягнуться інші

Понеділок, 22 вересня 2003, 17:52
Заява лідера групи "Демократичні ініціативи" Степана Гавриша про обрання президента нинішнім складом парламенту "могла стати останньою краплею" у рішенні Івана Плюща перейти до фракції "Наша Україна".

Так вважає народний депутат, член "Нашої України" Володимир Філенко. У коментарі з приводу переходу Плюща до фракції Ющенка нардеп зазначив, що "Івана Степановича дістали".

"Він не може змиритися із ситуацією у більшості, із цією так званою політичною реформою. Він розуміє, що всі ці дії спрямовані проти Ющенка", - вважає Філенко.

Він також не виключає, що вчинок Плюща не буде поодиноким. "Більшість буде розбалансованою через низку непродуманих дій, навіть якщо ближчим часом не відбудеться прихід у "Нашу Україну" кількох депутатів", - зауважив народний депутат.

Філенко визнає, що присутність Івана Плюща у більшості для багатьох його колег виправдовувало перебування у цьому угрупованні, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Як відомо, екс-спікер Верховної Ради Іван Плющ написав заяву про вихід із групи "Демократичні ініціативи" та вступ до "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News