Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко приїде до Львова на розборки з Медведчуком

Середа, 24 вересня 2003, 12:52
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко та ще тридцять народних депутатів візьмуть участь у сесіях Львівської обласної та міської ради, а також у пікеті під обласною радою.

Як повідомляє газета "Поступ", на засіданні обласної ради у четвер, яке є продовженням позачергової сесії від 6 червня, буде розглядатися тема роботи Львівської податкової адміністрації.

За повідомленнями "нашоукраїнців", "голова ДПА у Львівській області Сергій Медведчук представить заяву, у якій 43 депутати облради засвідчили підписами те, що вони відкликають свої голоси щодо висловлення недовіри головному податківцю області". "Нардепи з "НУ" пообіцяли, що такого не допустять і тому прийдуть на засідання сесії", - пише "Поступ".

Як повідомив львівському виданню заступник голови облради Андрій Парубій, "головними питаннями засідання будуть заяви облради щодо входження України в ЄЕП та конституційної реформи". "Крім того, він розповів, що львівські "нашоукраїнці", можливо, зініціюють проведення всенародного референдуму щодо ймовірності обрання українського президента парламентом. "Саме це питання є надактуальним і набагато важливішим, ніж Медведчуки та все інше. Тільки з цим, я думаю, можна пов'язувати приїзд Ющенка", - цитує Парубія газета.

Як повідомив "Поступу" нардеп Олекса Гудима, "нашоукраїнці "будуть просити мера Львова Любомира Буняка розглянути в першу чергу політичні питання", такі як питання щодо ЄЕП та конституційної реформи.

"Члени фракції "НУ" у міськраді вже приготували три звернення. Два перших стосуватимуться ЄЕП та реформ, а в третьому вони акцентуватимуть увагу на "свавіллі львівської податкової" та висловлять недовіру начальнику ДПІ Львова Мирославу Хом'яку".

"Останню заяву планується винести на таємне голосування. Однак, як стало відомо "Поступу" з конфіденційних джерел, Любомир Буняк пообіцяв поставити розгляд цього питання на порядок денний лише в обмін на ухвалення кількох рішень, які раніше депутати міської ради не підтримали", - пише у четвер видання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...