Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боротьба за відставку Медведчука супроводжується мінуванням і мордобоєм

Четвер, 25 вересня 2003, 14:21
Львівська міськрада звернулася до Верховної Ради України з вимогою не ратифікувати документи про створення Єдиного економічного простору.

Таке звернення підтримали в четвер 66 з 90 депутатів Львівської міськради. Вони мотивують свою позицію тим, що створення ЄЕП суперечить Конституції України і стратегічному курсові держави на євроінтеграцію, а також приведе до поглинання України Росією.

Питання про створення ЄЕП повинне обговорюватися на сесії Львівської обласної ради.

У той же час, під стінами облради більше 6 тис. чоловік проводять пікет, виступаючи проти створення ЄЕП. Пікетники також протестують проти президентського варіанту конституційної реформи і вимагають відставки начальника Державної податкової адміністрації Львівської області Сергія Медведчука.

Учасники акції тримають гасла "ЄЕП - новий Союз", "Кучма продав Україну", "Вступ до ЄЕП - зрадництво України".

Під час пікету відбулася сутичка між пікетниками й групою з декількох десятків молодих людей, що тримали гасла, спрямовані проти депутатів Верховної Ради, що входять до складу блоку "Наша Україна", але міліція встановила порядок.

Львівська міліція також розшукує зловмисника, що подзвонив у четвер вранці за телефоном "03" із повідомленням про мінування будинку Ратуші, у якій знаходиться міська рада.

Правоохоронці й рятувальники "провели візуальний огляд" будинку Ратуші, і не знайшли вибухового пристрою, повідомив представник обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Робота міськради була припинена приблизно на годину: дзвінок надійшов близько 9 ранку, після чого було здійснено перевірку будинку, і в даний час до нього вже почали пускати людей.

Як очікується, у цей день у сесії міськради візьмуть участь близько 30 депутатів Верховної Ради України від фракції "Наша Україна" на чолі з її лідером Віктором Ющенком.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування