Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розбірки кучмістів і "томенківців" у Нацраді тривають

Четвер, 25 вересня 2003, 14:55
Рішення про обрання відповідальним секретарем Національної ради України з питань телебачення й радіомовлення Тетяни Лєбєдєвої станом на четвер до прес-служби цього відомства не надходило.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Нацради.

Згідно з регламентом Нацради, її прес-служба розповсюджує тільки ту інформацію, яка завізована відповідним чином. Наразі у прес-службі немає документа про обрання відповідального секретаря, який би вона була вповноважена розповсюдити, повідомив агентству представник прес-служби.

Таким чином, повідомлення про обрання Лєбєдєвої відповідальним секретарем не відповідає дійсності.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Нацрада 24 вересня підтвердила своє рішення від 10 вересня про обрання Лєбєдєвої відповідальним секретарем Нацради. Прес-служба Нацради заявляє, що не розповсюджувала такого повідомлення.

У той же час, перший заступник голови Нацради Віктор Понеділко повідомив агентству, що на засіданні, яке відбулося у четвер були присутні 6 з 8 членів цієї ради. З його слів, п'ять із них проголосували за те, щоб визнати Лєбєдєву обраною відповідальним секретарем.

Понеділко заявив, що рішення вважається прийнятим, якщо 5 членів Нацради проголосували "за". У той же час, цей документ поки не підписаний головою Національної ради.

Президент Асоціації регіональних телерадіомовних компаній Тетяна Лєбєдєва входить у парламентську "четвірку" Нацради з питань телебачення й радіомовлення. Вона була обрана четвертим членом Національної ради України з теле- і радіомовлення по квоті парламенту у лютому цього року.

У Нацраду з телерадіомовлення входить 8 чоловік, 4 із яких призначаються президентом, 4 - парламентом. Президентська четвірка - Борис Холод, Віктор Павленко, Віктор Лешик і Микола Фартушний. Парламентська четвірка - Віталій Шевченко, Віктор Понеділко, Володимир Манжосов, Тетяна Лєбєдєва.

Ряд членів Нацради наполягають, щоб відповідальним секретарем був представник президентської "четвірки".

Раніше цю посаду займав Юрій Плаксюк, якого президент України на початку вересня вивів своїм указом із складу Нацради. Плаксюк входив до "президентської" четвірки.

Інтерфакс-України

Читайте також:

Банкова програла посаду у Нацраді

Там добре, де їх немає


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування