Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук, Деркач і Тігіпко підспівали комуністам

Четвер, 25 вересня 2003, 19:03
Партія "Трудова Україна" вважає "актуальними і необхідними" пропозиції провести всеукраїнський референдум з питання участі України в Єдиному економічному просторі з Росією, Білорусією й Казахстаном.

Про це йдеться у заяві "Трудової України". "Проведення референдуму дасть можливість конституційного волевиявлення народу України щодо цього доленосного рішення у житті нашої країни", - говориться у документі.

У заяві нагадується, що партія вже публічно заявляла про свою принципову підтримку угоди про створення ЄЕП, підписаного 19 вересня в Ялті президентом України Леонідом Кучмою.

"Безумовно, ця угода буде сприяти розвитку національної економіки, утвердженню соціально-економічної стабільності й підвищенню рівня життя наших співвітчизників", - йдеться у заяві.

Також Компартія України днями заявила, що буде ініціювати проведення всеукраїнського референдуму з питання про створення ЄЕП у разі штучного затягування владою процесу ратифікації угоди.

Як повідомлялося, напередодні підписання угод з ЄЕП президент України Леонід Кучма сказав, що згодний з пропозицією провести референдум для того, щоб з'ясувати ставлення громадян до створення Єдиного економічного простору України, Росії, Білорусії й Казахстану.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування