Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ШВИДКА" ЗАБРАЛА ТИМОШЕНКА ІЗ ЗАЛУ СУДУ З ІНСУЛЬТОМ

П'ятниця, 26 вересня 2003, 16:07
Колишній керівник корпорації "Єдині енергетичні системи України" Геннадій Тимошенко був госпіталізований у п'ятницю прямо із залу суду, де розглядається справа за обвинуваченням екс-співробітників ЄЕСУ, у зв'язку з підвищенням артеріального тиску.

Після відкриття засідання Шевченківського місцевого суду Києва адвокат Геннадія Тимошенка Наталія Пуденко заявила клопотання про зміну запобіжного заходу її підзахисному у зв'язку з незадовільним станом його здоров'я, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Суддя оголосив перерву до 15.00. Після перерви присутня на засіданні суду лідер Блоку Юлія Тимошенко повідомила, що Тимошенко госпіталізований, тому що в нього підвищився артеріальний тиск - 220 на 120. За даними УНІАН, бригада "швидкої" поставила діагноз "інсульт".

Біля будинку суду під час перерви знаходилося три карети "швидкої допомоги".

Після перерви суддя Олександр Шостак оголосив про рішення відмовити в клопотанні адвоката щодо зміни запобіжного заходу Тимошенкові.

Прокурор подав клопотання про проведення комплексної експертизи стану здоров'я Тимошенка для з'ясування того, чи може він брати участь у засіданнях суду.

Суддя оголосив перерву до понеділка, 29 вересня для винесення рішення по клопотанню прокурора.

Слухання справи колишніх керівників корпорації ЄЕСУ Геннадія Тимошенка й Антоніни Болюри переноситься вже кілька разів за клопотанням адвоката через погане самопочуття підсудних.

Суд досі не приступив до зачитання обвинувального висновку в справі колишніх керівників "ЄЕСУ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування