Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СЕНДЕГА ПІШОВ У ВІДСТАВКУ?

Вівторок, 30 вересня 2003, 10:47
Голова львівської обласної державної адміністрації Олександр Сендега написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це повідомляє "Львівська газета" з посиланням на неофіційні джерела.

За повідомленням "Газети", інформація з'явилася в понеділок після обіду, але не знайшла офіційного підтвердження у прес-секретаря президента Олени Громницької.

Дзвінки на мобільний телефон губернатора кореспондента "Газети" результату не дали. За інформацією джерел видання в адміністрації президента, Олександр Сендега практично весь день в понеділок провів у приймальній і кабінеті президента.

"Дивна річ, але наприкінці вчорашнього дня приватний телефон Сендеги відповідав на дзвінки фразою: "Вы ошиблись номером...", - пише "Газета".

У понеділок на позачерговому засіданні сесії облради її голова Михайло Сендак заявив, що телефоном невідомі зловмисники погрожували йому та вимигали скасувати позачергове засідання сесії облради. Проте сесія відбулася.

У вівторок Олександр Сендега і Михайло Сендак мають представити звернення облради президентові. Сендак наголосив, що домагатиметься зустрічі з Леонідом Кучмою. У вівторок Сендак і Сендега також мають виступити з цього питання в парламенті.

Окрім питання політичного тиску, Михайло Сендак має на меті довести до логічного завершення четвертий пункт рішення, яке було прийнято на сесії облради 6 червня. Йдеться про висловлення недовіри голові ДПА у Львівській області Сергієві Медведчуку та про звільнення його з цієї посади.

Читайте також

РОДИНІ БОРЦЯ ЗІ ЛЬВІВСЬКИМИ ЕСДЕКАМИ ПОГРОЖУЮТЬ

Через кадрові чистки Медведчука Львів залишиться без губернатора?

Кучма зносить голови за підтримку Ющенка

Наступним прем'єром буде Кірпа, а губернатором Львівщини – Базів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...