Адвокати Лазаренка розпочали таємні допити в Києві

Вівторок, 30 вересня 2003, 16:00
Група юристів із США, зайнятих у "справі Лазаренка", веде в Києві другий тур допитів свідків по цій справі. Про це "Українській правді" повідомила адвокат Павла Лазаренка в Україні Марина Долгопола.

Допити ведуться з 29 вересня. Планується, що американці працюватимуть в Україні близько місяця, буде допитано близько 30 осіб, повідомила Долгопола.

В той же час адвокат не конкретизувала цю інформацію, пославшись на домовленість про дотримання таємниці щодо списку осіб, залучених як свідки, та щодо перебігу слідства.

Долгопола також сказала, що в Києві знаходяться делегації як від сторони обвинувачення, так і від сторони захисту. При цьому адвокат уточнила, що делегацію захисту очолює американський адвокат Лазаренка Гарольд Розенталь. В той же час вона не виключила, що прокурор Марта Борщ очолює делегацію обвинувачення.

Крім того, повідомила Долгопола, нинішня черга допитів провадиться не в приміщенні, наданому раніше для цього Генпрокуратурою, а в приміщенні, яке обрали самі адвокати. За словами Долгополої, "таке клопотання було подано адвокатами в американський суд".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування