Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб стати президентом Медведчуку заважають Янукович, Литвин і Піскун

Вівторок, 30 вересня 2003, 20:04
Вихід з парламентської більшості "те саме, що священне обмивання, очищенню". Так вважає позафракційний депутат Сергій Ратушняк.

"На сьогоднішній день так звана "більшість" — це "лохотрон" адміністрації президента", - сказав Ратушняк в інтерв'ю газеті "Столичные новости".

Колишній депутат групи "Демініціативи" не погодився з думкою, що він став черговим "перебіжчиком".

"Перебіжчики" - це саме та велика частина мажоритарщиків, що під опозиційними гаслами пройшли на своїх округах у парламент, а там лягли під владу і з головою занурилися у політичний відстійник під вивіскою "більшість", - відзначив Ратушняк, який пройшов у парламент за мажоритарним округом №70.

Колишній член групи "Демократичні ініціативи" заявив, що не буде "голосувати за зміну Піскуна, Порошенка, за зняття імунітету з Тимошенко, капітал якої нічим не брудніший капіталів Медведчука й інших олігархів".

На думку Ратушняка, для реалізації програми глави АП Медведчука "Вся влада мені і жодним виборам" залишилося усунути три фігури: Януковича, Литвина і Піскуна".

"Ці три особистості були введені в оману. Віктору Федоровичу дали прем'єрство, [...] напевно, він думав, що це гарний трамплін у президентство. Литвину теж дали карт-бланш, мовляв, ми тобі допомагаємо, ти зміцнюй більшість, а потім станеш президентом. Що стосується Піскуна, то він заважає декому здійснювати свої плани", - сказав Ратушняк і додав, що "ці три фігури заважають влади, їх використовували, і нічого не варто тепер їх викинути".

На думку народного депутата, президента Кучму "переконали у майбутніх гарантіях, щоб приспати його пильність". "Але ж насправді все йде до узурпації влади в одній особі. Те, як адміністрація президента "розводить" донецьких "регіональщиків" і дніпровських "трудовиків", викликає замилування одними і жалість до інших", - вважає Ратушняк.

Також він вважає, що "ЄЕП - це неоколоніалізм для України". "Політично повернутися до Європи "антифасадом" у напрямку Улан-Батора - це злочин перед своїми дітьми". "Президент і глава його адміністрації розіграли спектакль "гордих міністрів" і показали Москві, якими болісними були їхньої потуги і тернистий шлях до Ялти", - відзначив Сергій Ратушняк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування