Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віктор і Сергій Медведчуки про політику не говорять, а брата-3 не визнають

П'ятниця, 10 жовтня 2003, 11:30
Керівник Львівської ДПА Сергій Медведчук при зустрічах із братом Віктором про політику не говорить.

"Ми від неї (політики) просто відпочиваємо, зосереджуючись на сімейних питаннях", - сказав він в інтерв'ю газеті "2000".

Відповідаючи на питання про третього брата, що нібито з'явився, Медведчук-молодший сказав, що "ніяк не ставиться" до такої інформації.

"У мене один брат, а та людина, яка хоче їм називатися, від наших родинних зв'язків відмовилася багато років тому. І це – особиста справа нашої родини", - сказав він.

"Прибігати ж до подібного "чорного піару" ганебно. Ці методи властиві слабакам, я ж себе таким не вважаю. Я чистий перед своєю совістю і людьми, а тому не переживаю через подібні прояви", - додав Медведчук.

Він повідомив також, що був членом Аграрної партії України, але вийшов з неї півтора роки тому, після парламентських виборів, "оскільки тоді почалася дискусія на тему, чи можуть чиновники, що займають посади, аналогічні моїй, бути активістами тієї чи іншої партії".

"Я ж прийшов до висновку, що в нинішніх умовах керівник податкового органу не повинен бути політично заангажований, а тому я є на сьогодні людиною безпартійною", - сказав глава Львівської податкової.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: