Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стретович: у парламенті більше 300 мільйонерів

П'ятниця, 10 жовтня 2003, 12:16
У нинішньому складі парламенту нараховується більше 300 мільйонерів.

Про це заявив у четвер голова комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю Володимир Стретович на засіданні чернівецького прес-клубу реформ, повідомляє УНІАН.

За словами Стретовича, сьогодні "пахани принесли свої правила у парламент, де все вимірюють через призму грошей".

І саме тому, на його думку, багато хто з депутатів, котрі розуміють, що не потраплять до наступного складу ВР, "беруть мільйони".

Серед найбільш корумпованих областей України Стретович назвав Донецьку, Харківську, Луганську, Одеську та Львівську області.

"У нас навіть трапляються випадки, коли листи з певних областей, наприклад Луганської, адресовані нашому комітетові, просто за вказівкою зверху, листоноші повертали адресатові назад. Ось в такій державі ми живемо!", - підкреслив народний депутат.

Керівник парламентського комітету також повідомив, що 12 травня ц. р. звернувся із листом до президента України, щоб надати йому цю конфіденційну інформацію по корупціонерах, однак до сьогодні "ця зустріч з Кучмою не відбулася".

"Я, голова комітету, не можу потрапити до глави держави. Може в нього є до мене особисті мотиви? Кучма якось натякнув, що це так. Бо я ще у 1997 році одним із перших пропонував розпочати процедуру імпічменту президенту за зловживання владою, коли той тричі накладав вето на закон про місцеві держадміністрації", - сказав Стретович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування