Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бакаївський заступник Марчука дав ляпаса всім офіцерам

П'ятниця, 10 жовтня 2003, 14:20
Екс-міністр оборони Олександр Кузьмук вважає "ляпасом всьому офіцерському корпусові" поведінку заступника міністра оборони Олександра Данильчука у військовому госпіталі.

"Те, що відбулося, обурливо. У кошмарному сні таке не насниться", - сказав Кузьмук в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Як відомо, нещодавно цивільний заступник Марчука Олександр Данильчук, прориваючись до військового госпіталю у пізній час, дозволив рукоприкладство у відношенні чергових по госпіталю, серед яких виявився син Кузьмука капітан медслужби Іван Кузьмук.

За словами Кузьмука-старшого, він не втручався в інцидент, коли про нього довідався: "Подзвонив тільки генералові Білому (начальник Головного військово-медичного управління Збройних сил України, генерал медслужби), щоб з'ясувати, невже таке можливо. Нікуди більше я не втручався".

"Ображений не мій син, вірніше, не тільки він – це ляпас усьому офіцерському корпусові", - сказав екс-міністр.

Кузьмук відзначив, що його син Іван "з гіркотою" сказав: "Батьку, тепер я знаю, що таке цивільний контроль над армією. Він – у мене на обличчі..."

Газета повідомляє, що повідомлення про інцидент із Данильчуком викликало відгуки читачів. Зокрема, по електронній пошті вони одержали листа, де говориться, що Данильчук став жертвою провокації.

"Версія автора така: мовляв, усе було підстроєно спеціально, щоб скомпрометувати Данильчука: подзвонили вночі, не представившись, повідомили, що в госпіталь потрапив близький родич, потрібно терміново мчати туди, везти особисту амбулаторну картку, по дорозі купити дорогі ліки, яких немає у відділенні. Будь-хто, незалежно від рангу, усе кине і примчить! Примчав, а тут ніхто нічого не знає й просять прийти завтра... Очікувана реакція: пам'ятаючи, що мова йде про хвилини, людина вийде із себе, буде скандалити, шукати того, хто дзвонив, лікаря, родича, не стримається. А потім напишуть рапорт, складуть протокол, і в такий спосіб можна "нейтралізувати" неугодного".

Газета говорить, що версія "притягнута за вуха".

У той же час "Сегодня" відзначає, що зараз доля Данильчука вирішується в адміністрації президента.

Олександр Данильчук знаходиться в близьких відносинах з новопризначеним керівником Державного управління справами Ігорем Бакаєм.

Данильчук був депутатом Верховної Ради минулого скликання, входив до фракції "Демократичний союз", членом якої був і Бакай.

Читайте також:

Заступник Марчука побив сина Кузьмука в госпіталі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...