Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кидання яєць в Ющенка коштує 51 гривню

П'ятниця, 10 жовтня 2003, 16:47
Студент Марк Соколов, що кинув яйця на сцену під час виступу Віктора Ющенка в Одесі 4 жовтня, має сплатити штраф у розмірі 51 гривня.

Таке рішення було прийняте у п’ятницю на засіданні Приморського місцевого суду Одеси під головуванням судді Олексія Каплі, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Пiд час розгляду справи суддя Капля не помітив в матеріалах справи епізоду про кидання яйцями. Чомусь представник одеської Феміди вів мову лише про "нецензурну брань". Зауваження з цього приводу з боку представників регіонального штабу блоку "Наша Україна" були проігноровані", - повідомляє прес-служба блоку.

В постанові суду 18-рiчний Соколов визнається винним в порушенні ст. 173 КоАП України.

Прес-служба "Нашої України" повідомляє також, що раніше перед відеокамерою Соколов зробив заяву, що не боїться покарання, бо має "серьезную крышу". Пізніше колишній студент Київського політехнічного інституту зізнався, що приїхав до Одеси, як турист, купив на "Привозі" 10 яєць, три з яких вирішив кинути у Ющенка.

Власноручно колишній активіст київського "Братства" написав: "В содеянном раскаиваюсь, более подобного не повторится", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування