Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про Медведчука-3 зняли фільм. Його демонстрація заважає літакам

Понеділок, 13 жовтня 2003, 15:54
Фільм у двох частинах про старшого брата Віктора і Сергія Медведчуків Володимира Гулька зняв народний депутат України, член фракції "Наша Україна" Ярослав Кендзьор.

Про це Кендзьор повідомив у понеділок на прес-конференції у Львові.

"Поїздка в село Шабо Одеської області була моєю особистою ініціативою. Я хотів, щоби з цієї розмови Україна довідалася, якими насправді є молодші брати Володимира, і зробила для себе висновок на майбутнє", - підкреслив депутат.

За словами Кендзьора, він вдався до інтерв'ю з Гульком, щоб "допомогти братам і застерегти громадян України від його братів Віктора і Сергія, що претендують на владу в країні".

Відповідаючи на питання журналістів, депутат не заперечував, що в цьому фільмі є політичне підґрунтя, однак категорично стверджував, що головною причиною, яка підштовхнула його зробити фільм про Гулька, стали моральні імперативи.

Кендзьор підкреслив, що хоче через ЗМІ звернутися як до братів Медведчуків, так і до жителів Львівської області з пропозицією "допомогти старшому братові Медведчуків, який живе у нестатках, у той час як молодші брати стали багатими олігархами".

За словами народного депутата, інтерв'ю з Гульком планується до показу двома частинами, 20 і 28 жовтня на "5-му каналі". Показ відбудеться, "якщо 5-й канал на той час не закриють", оскільки, за словами нардепа, останнім часом ним дуже зацікавилися податкові органи, що проводять там позачергову перевірку, крім того, "Украерорух" надіслав повідомлення про те, що сигнал "5-го каналу" заважає рухові літаків".

Кендзьор не вперше звертається до висвітлення життя братів Медведчуків. Восени 2001 року в телепередачі "Політичні етюди" він звинуватив Державну податкову адміністрацію у Львівській області і місцеву організацію СДПУ(О) в тому, що вони спільно незаконним шляхом відбирають гроші в підприємців і використовують їх на партійні потреби СДПУ(О). У свою чергу, СДПУ(О) подала в суд, і Кендзьор програв два судові процеси.

49-літній Віктор Медведчук - голова адміністрації президента України, 44-літній Сергій Медведчук - голова Державної податкової адміністрації України у Львівській області. Обоє народилися в Абанському районі Красноярського краю (Росія).

Гулько - прізвище матері по першому чоловіку. Володимир Гулько старший за Віктора Медведчука на 8 років.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування