Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потебенько заявляє, що Піскун "губить його добру справу"

Вівторок, 14 жовтня 2003, 16:23
Екс-генпрокурор Михайло Потебенько вважає, що за Святослава Пискуна "робиться ревізія методів і стилю роботи, кадрової політики Генпрокуратури не на користь законності, правопорядку й авторитету прокуратури".

"Просто іноді стає шкода вкладеної праці. Думаєш, ну як же так?! Навіщо ми все це робили? Адже сліпо губиться і добра справа", - сказав Потебенько в інтерв'ю "Ліга-Онлайн".

"Сьогодні в стилі роботи деяких керівників Генеральної прокуратури я бачу постійне вихваляння свого керівника, результати роботи підносяться в перекрученому виді", - сказав він.

"Але ж ці кадри працювали і зі мною, хоча на посадах і нижче рангом, але працювали. І сьогодні я замислююся, якби було їх розпізнати раніше, очевидно відповідна реакція на їхнє відношення до справи зіграла б на користь позитивних результатів у роботі прокуратури. Ці люди здатні так поводитись і після того, коли залишить посаду новий керівник", - сказав Піскун.

Крім того, екс-генпрокурор не може погодитися "зі стилем роботи, коли для вирішення особистих питань окремими працівниками Генеральної прокуратури використовується надана цьому органові влада".

Потебенько повідомив також, що між ним і Святославом Піскуном була "відверта принципова розмова щодо всіх цих питань". "Тоді в мене склалося враження про розуміння всього цього. Однак сьогодні я переконуюся, що висновки не зроблені", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...