Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО, ТИМОШЕНКО, МОРОЗ І СИМОНЕНКО ПОЧАЛИ ПЕРЕГОВОРИ ПРО ЄДИНОГО КАНДИДАТА

Середа, 15 жовтня 2003, 18:49
Лідери опозиції почали переговори про висунення єдиного кандидата в президенти. Про це повідомив "Українській правді" заступник голови БЮТ Олександр Турчинов.

За його словами, переговори почалися минулого тижня і тривають "у перманентному режимі, не припиняються".

Турчинов сказав, що переговори ведуть всі лідери четвірки – Ющенко, Тимошенко, Мороз і Симоненко. "Деякі питання узгоджуються керівниками штабів", - сказав Турчинов. "Почалася конкретна розмова, в першу чергу з боку "Нашої України", - додав він.

На питання, чим цей процес відрізняється від консультацій у рамках четвірки, Турчинов сказав: "Перед цим були просто розмови, що непогано на Місяць злітати. А зараз – переговори щодо програмних і кадрових питань, обговорення політичної схеми – буде четвірка або трійка висувати єдиного кандидата".

Турчинов сказав, що комуністи "не заперечують" проти участі у таких переговорах.

За словами Турчинова, "головне – це з'ясувати позицію лідерів щодо висунення єдиного кандидата". "Коли вони домовляться, то все інше – технічна робота".

Прогнозуючи результативність переговорів про висунення єдиного кандидата, він сказав: "Якщо б ми не вірили у те, що це реально, то не втрачали б час на переговори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...