Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРЛАМЕНТ ПРОВАЛИВ ЗАКОНОПРОЕКТИ ПРО ВИБОРИ

Четвер, 16 жовтня 2003, 12:51
Верховна Рада не підтримала в четвер жодного з трьох законопроектів про вибори народних депутатів України на пропорційній основі.

За законопроект, внесений групою народних депутатів, зокрема, лідером депутатської групи "Народовладдя" Богданом Губським і постійним представником президента у Верховній Раді Олександром Задорожним, віддали свої голоси 179 депутатів, проти - 95 (для прийняття законопроекту необхідно мінімум 226 голосів народних депутатів).

За законопроект, внесений групою народних депутатів, зокрема, координатором парламентської більшості Степаном Гавришем (група "Демократичні ініціативи"), членом фракції партій промисловців і підприємців і "Трудова Україна" Юлієм Йоффе, Юхимом Звягільським ("Регіони України"), парламентарії голосували два рази.

У ході першого голосування його підтримали 106, другого - 122 народних депутати.

Законопроект, внесений групою народних депутатів, зокрема, членом фракції Соцпартії Миколою Рудьковським і членом фракції "Наша Україна" Юрієм Ключковським, підтримали 209 парламентаріїв.

У Верховній Раді оголошена вже третя перерва на півгодини. Лідери груп і фракцій зберуться на консультації до кабінету голови парламенту Володимира Литвина.

Литвин заявив, що оголошує перерву у зв'язку з неможливістю продовжувати роботу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування