У Ющенка є методи, щоб не допустити Кучму на третій термін

П'ятниця, 17 жовтня 2003, 12:00
Фракція "Наша Україна" не допустить обрання президента Леоніда Кучми на третій термін, заявляє Віктор Ющенко.

"У нас будуть вичерпні методи для того, щоб цього не допустити", - сказав він в ефірі "5 каналу" у четвер.

Ющенко уточнив, що "в тому числі" серед цих методів буде його змагання з президентом.

Він сказав також, що взагалі "погано ставиться" до теми про обрання Кучми втретє.

"На мій погляд, вона [тема] не є європейська. З цим просто соромно у моральних здорових колах, чи то політичних, чи то ділових, навіть вести дискусію – якщо ми говоримо про наші європейські устремління, якщо ми говоримо про мораль, якщо ми говоримо про закон", - сказав лідер "Нашої України".

Коментуючи зниження свого рейтингу у вересні, Ющенко сказав, що не вважає, "що це є та закономірність, навколо якої варто вести дискусію".

"Я знаю, в якій країні ми живемо. І що таке соціологічна діяльність, і що таке соціологічне замовлення. Але питання не в тому, шановні. Я переконаний, що істинними цінностями і істинними цілями, в які виходить моя партія, мій блок, у цій країні якоїсь суттєвої альтернативи чекати від когось, я переконаний, що немає. Я переконаний в цьому", - сказав він.

"А те, що відбувається, – ви знаєте, знущання над свободою слова, політична цензура, те, що відбувається у засобах масової інформації. Якщо ви побачите у ЗМІ представників опозиційних сил чи сил, які по-інакшому думають, ніж влада, – це велика диковинка на нашому телеекрані. Ви знаєте, а народ взагалі живе по принципу – "с глаз долой – из сердца вон". Я думаю, що в цьому також є певна частина проблеми", - пояснив Ющенко.

За матеріалами "Огляду телеефіру"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування