Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дочка Піскуна повнолітня, а тому папа не може бути "кришею"

П'ятниця, 17 жовтня 2003, 19:16
Прес-секретар генпрокурора Святослава Піскуна Поліна Башкіна вважає необґрунтованими обвинувачення на адресу генпрокурора з боку голови Координаційного комітету у боротьбі з оргзлочинністю і корупцією при президенті України Ольги Колінько.

"Ми б радили перевіряти ще раз усі факти за Ольгою Колінько. Абсолютно достовірно, що Триндюк Юрій Григорович не є родичем Піскуна. Щодо Тетяни Ващенко – вона повнолітня, має свою родину і самостійна у своїх діях", - сказала Башкіна в п'ятницю, коментуючи для агентства "Інтерфакс-Україна" висловлювання Колінько.

Раніше в цей же день Колінько на брифінгу звинуватила Піскуна в сприянні бізнесу двох родичів. Це, за її словами, його дочка Тетяна Ващенко і родич дружини Піскуна Триндюк.

Ці бізнесмени, відзначила Колінько, мають відношення до підприємств ВАТ "Одеський портовий холодильник" і Чернівецького хлібокомбінату.

За словами Колінько, "через бізнес родичів генпрокурора... незаконно порушуються справи проти керівників підприємства (до якого вони мають відношення)", а звернення громадян щодо порушень законності на цих підприємствах органами прокуратури не розглядаються.

У свою чергу Башкіна підкреслила: "Я розмовляла з Тетяною Святославівною (Ващенко). Вона не є ні членом наглядової ради (ВАТ "Одеський портовий холодильник"), ні, тим більше, головою. Таку новину вона сприйняла з усмішкою. Що стосується хлібокомбінату, то Ващенко підтвердила, що дійсно має аж одну акцію, яку купила у вільному продажі як сувенір", - сказала Башкіна.

Прес-секретар також прокоментувала інформацію про те, що президент Леонід Кучма в листі до генпрокурора зажадав від нього виконати указ глави держави, який стосується звільнення прокурора Одеської області Михайла Косюти.

"За моєю інформацією, згаданий лист до Генпрокуратури не надходив. У той же час дивує, що зміст листа президента переказує голова комітету", - сказала Башкіна.


Читайте також:

ПІСКУН ВИСТУПАЄ "КРИШЕЮ" ДЛЯ БІЗНЕСУ СВОЄЇ ДОЧКИ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування