Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

"Родич" Піскуна каже, що він не родич і поведе Колінько в суд

Понеділок, 20 жовтня 2003, 10:42
Голова Наглядової ради ВАТ "Одеський портовий холодильник" Юрій Триндюк спростовує інформацію про родинні зв’язки з генпрокурором Святославом Піскуном, поширену головою Координаційного комітету боротьби з оргзлочинністю Ольгою Колінько.

У суботу в ефірі програми "Репортер" на Новому каналі Триндюк сказав, що всі звинувачення Колінько є наклепом, і повідомив, що найближчим часом позиватиме її до суду.

"Я можу з повною впевненістю заявити, що все, що вона говорила у відношенні мене, абсолютна неправда", - зазначив Триндюк.

"Я не є родичем Святослава Михайловича Піскуна. Крім того, було некоректно сказано про мій бізнес, що також є абсолютною неправдою, тому що підприємство працює стабільно і ніяких кримінальних справ там немає", - сказав він.

Як відомо, у п’ятницю на прес-конференції Колінько повідомила, що Юрій Триндюк, який є родичем Святослава Піскуна, разом з дочкою генпрокурора входить до наглядових рад кількох підприємств. Вони використовують родинні зв’язки з Піскуном для ухиляння від кримінального переслідування.

За матеріалами "Огляду телеефіру"

Читайте також:

ПІСКУН ВИСТУПАЄ "КРИШЕЮ" ДЛЯ БІЗНЕСУ СВОЄЇ ДОНЬКИ?

Дочка Піскуна повнолітня, а тому папа не може бути "кришею"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування