Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка виганяють на вулицю і не пускають на телебачення

Понеділок, 20 жовтня 2003, 15:09
У неділю в Луганську форум "Нашої України" відбувався на майдані біля Палацу культури імені Леніна, оскільки влада Луганщини відмовилася надати приміщення для заходу та приміщення для прес-конференції.

На імпровізованій прес-конференції зібралося більше 50 представників ЗМІ та близько 2 тисяч інших громадян. Також були присутні представники всіх міст і районів Луганщини. Серед делегатів були 24 партії 49 громадських організацій, повідомляє прес-служба "Нашої України".

У прес-конференції-мітингу також взяли участь народні депутати Петро Порошенко, Микола Томенко, Микола Поліщук, Борис Тарасюк, Юрій Єхануров, В’ячеслав Кириленко, Микола Катеринчук, Олександр Морозов, Олександр Третяков, Юрій Костенко, Юрій Кармазін. Оксана Білозір, Валерій Асадчев, Борис Беспалий, Лілія Григорович.

"Така безглузда протидія влади демократичним силам, її недолуга соціальна політика показує кожному громадянину України, що з цією владою неможливі реформи і процвітання України. Вона вигнала людей на вулицю при восьми градусах тепла, очікуючи, напевно, щоб луганчани повимерзали", - наголосив лідер "Нашої України".

Крім того, не відбулася запланована на 22 годину трансляція програми за участю Віктора Ющенка телерадіокомпанією "Ірта".

О 21.53 був вимкнений ефір "Ірти", після 24 години в Луганську вже не транслювався жоден канал. За словами працівників "Ірти", причина вимкнення була суто технічна, а саме - передавач не отримував сигналу.

Власником телерадіокомпанії є Володимир Ландик, голова Луганської обласної організації "Партії Регіонів" і рідний брат народного депутата Валентина Ландика, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Керівник штабу "Нашої України" в Луганську Олексій Данілов повідомив, що планувалося три ефіри за участю Віктора Ющенка – на "Ірті", ЛКТ та обласному телебаченні.

За його словами, Луганська обласна телекомпанія надала Ющенку час для виступу в прямому ефірі не в день приїзду до Луганську, а 26 жовтня о 20.00. Керівництво ж ЛКТ в особі директора Германа Кудінова відмовило ще 17 жовтня, порадивши лідеру "Нашої України" попросити ефір у Віктора Тихонова, голови обласної ради, яка є засновником телекомпанії.

Крім того, під час форуму "Нашої України" в Білій Церкві у суботу проти Віктора Ющенка поширювалися листівки зі звинуваченнями.

В Білій Церкві, за словами Ющенка, поширювалися одразу дві листівки. В одній з них містилося оголошення, що пенсіонери можуть приходити на форум демократичних сил з паспортами, тому що "Наша Україна" роздаватиме гроші.

Віктор Ющенко вибачився перед тими пенсіонерами, які повірили цій провокації. За його словами, "таким чином злочинна влада традиційно спекулює на злиднях, які сама ж створила, і тепер втягує найменш соціально захищених людей у свою брудну і брутальну гру". "Яка влада – такі й провокації: брудні і цинічні", – підкреслив лідер "Нашої України".

Інша листівка, за словами Ющенка, стосується аграрного сектора і стверджує, що причиною проблем на селі є особисто Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування