Тимошенко постійно думає, як народити єдиного кандидата, а Симоненко не думає

Понеділок, 20 жовтня 2003, 15:38
Лідер фракції Компартії України Петро Симоненко заперечує свою участь у переговорах про висунення єдиного кандидата на президентських виборах від опозиції.

В інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві, відповідаючи на питання, чи бере він участь у консультаціях опозиційних сил щодо висунення єдиного кандидата на виборах, Симоненко відзначив, що знає про такі переговори тільки з повідомлень у засобах масової інформації і від журналістів, що ставлять йому такі питання.

"Я їм відповідаю, що не беру участі в цих переговорах", - підкреслив лідер комуністів, додавши, що йому "не пропонували розглянути це як проблему".

Симоненко також пояснив, що всі минулі зустрічі лідерів опозиційних сил стосувалися якоюсь мірою цього питання, у той же час зустрічі були присвячені проведенню акцій протесту опозиції, а також "розумінню того, що опозиція повинна бути послідовна по відношенню до режиму, до необхідності зміни верхівки влади і зміни системи влади".

У свою чергу лідер Блоку Юлія Тимошенко щодо питання про єдиного кандидата сказала, що "влада й опозиція постійно про це думають".

За її словами, фракція БЮТ працює над тим, щоб "народився єдиний кандидат від опозиції".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування