Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко вимагає від Кучми-"зрадника" не кидати країну в "передвоєнний" час

Понеділок, 20 жовтня 2003, 16:12
Лідер фракції Компартії України Петро Симоненко заявляє про необхідність зажадати повернення в Україну президента Леоніда Кучми, а також його виступу з трибуни парламенту з інформацією, що стосується будівництва Росією дамби в Керченській протоці.

"Сьогодні обов'язково треба зажадати, щоб президент повернувся в країну, із трибуни парламенту проінформував весь український народ і вирішив питання, що відносяться до його конституційних обов'язків", - сказав у понеділок в інтерв'ю журналістам у Києві Симоненко.

"Інакше треба ставити питання руба: якщо він (Кучма) залишив країну в цей важкий час - судячи з повідомлень преси, передвоєнний, - значить, він зрадник", - заявив лідер комуністів.

Як повідомлялося, Кучма відправився в понеділок з офіційним візитів у Бразилію, після чого відвідає з державними візитами Домініканську Республіку, Перу й Панаму.

"На якій підставі президент, що повинен вести переговори про проблему Тузли, їде за межі України, а ця проблема залишається нерозв'язаною", - підкреслив Симоненко.

Очевидно, сказав лідер КПУ, що це "політична провокація, і очевидно, що ніхто не думав про територіальну цілісність держави".

За його словами, виходячи з інформації, що подається ЗМІ, мова йде "про передвоєнний стан".

Симоненко також додав, що сформована ситуація "може бути певною мотивацією ускладнення україно-російських відносин".

Крім того, за його словами, це знімає проблему створення Єдиного економічного простору.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ДО УКРАЇНИ ДАМБІ ЗАЛИШИЛОСЯ 400 МЕТРІВ


Кучма зникне – саме коли Росія вторгнеться на територію України

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування