Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГЛАВА АДМІНІСТРАЦІЇ ПУТІНА ОБІЦЯЄ СКИНУТИ НА ТУЗЛУ БОМБУ

Вівторок, 21 жовтня 2003, 13:45
Глава адміністрації президента Путіна Олександр Волошин заявив, що Росія не поступиться Україні Керченською протокою і готова застосувати для цього бомбу.

Про це Волошин заявив "на закритому брифінгу для українських журналістів в Кремлі", на якому побував кореспондент газети "Столичні новини".

Газета наводить цитату Волошина: "Ніколи Росія не залишить Україні Керченську протоку. Досить того, що Крим сьогодні український, і ми ледь заспокоїли людей з цього приводу. Досить знущатися над нами. Якщо треба, ми зробимо все можливе і неможливе, щоб відстояти свою позицію. Якщо треба, ми скинемо туди бомбу", - заявив Волошин.

Газета зазначає, що сказане це було "з несподіваною жорсткістю, яку можна розцінити або як домашню заготовку або як палкий експромт".

"Столичні новини" також зазначають, що у новій військовій доктрині Росії сказано про можливість нанесення РФ превентивного удару по зонах нестабільності. "Волошин, таким чином, підтвердив, що зоною нестабільності може бути визнаний і український острів Тузла", - пише видання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування