Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість обговорення Тузли росіяни запропонували зіграти у футбол?

Вівторок, 21 жовтня 2003, 15:01
Народний депутат Олег Рибачук (фракція "Наша Україна") вважає безрезультатними переговори російських і українських депутатів, що проходять у вівторок у Києві, однак сподівається, що дискусія з питання будівництва росіянами дамби в Керченській протоці буде більш плідною.

В інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві, по закінченні ранкової частини засідання міжпарламентської комісії зі співробітництва Федеральних Зборів РФ і Верховної Ради, Рибачук зазначив, що відчуває велику різницю між переговорами депутатів України і Росії й аналогічними, наприклад, українсько-польськими переговорами.

"Сьогодні просто сідають парламентарії і говорять: "А давайте пограємо у футбол. А обід буде?", - сказав Рибачук. На його думку, фактично сьогодні з боку Росії в переговорах беруть участь люди, що "живуть у тих
(радянських) цінностях, виросли в тих цінностях, а представляють нову Росію".

У той же час, депутат відзначив, що в Росії сьогодні існують політики, приміром, президент Володимир Путін, що можуть вести дискусію на сучасному рівні, виходячи з національних інтересів своєї держави.

Рибачук відзначив, що в ході першої половини засідання, коли були пройдені всі питання повістки, крім одного, в голові "кожного українського депутата сиділо питання Тузли". Депутат вважає, що саме дискусія з цього питання буде досить продуктивною, а ті переговори, що відбувалися в першій половині дня, на його думку, "є пародією на переговори".

Як передає кореспондент агентства, після обідньої перерви о 16.00 російські й українські парламентарії зберуться для обговорення останнього питання порядку денного - будівництва росіянами дамби в Керченській протоці.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування