Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПРИЇДЕ НА ТУЗЛУ В КАМУФЛЯЖІ. Слідом за Януковичем

Середа, 22 жовтня 2003, 00:00
Президент України Леонід Кучма проведе в четвер на острові Коса Тузла нараду в зв'язку з проблемою, що виникла через будівництво Росією дамби в Керченській протоці, повідомив координатор парламентської більшості Степан Гавриш.

У середу в Києві в інтерв'ю журналістам він відзначив, що має інформацію про проведення наради, однак її деталі й учасники депутатові невідомі, так само, як і можливості прийняття якогось рішення.

Гавриш також повідомив, що це питання "найближчим часом буде обговорюватися на вищому рівні урядів України і Росії" за участю прем'єрів України і Росії Віктора Януковича і Михайла Касьянова.

За інформацією, яка є у агентства "Інтерфакс-Україна", така зустріч, можливо, відбудеться в нинішню п'ятницю.

Раніше прем'єр-міністра України Віктор Янукович переніс візити в Естонію і Латвію в зв'язку з необхідністю його присутності в країні в ході врегулювання конфлікту з російською стороною, що возникли в зв'язку з будівництвом дамби в Керченській протоці.

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович має намір у четвер відвідати острів Коса Тузла в Керченській протоці.

У першій половині дня в середу Янукович зустрічається з послом Росії в Україні Віктором Чорномирдіним.

У Кабінеті міністрів готується офіційна заява українського уряду в зв'язку з цими подіями.

Як повідомлялося раніше, з понеділка в Україні знаходиться делегація російських парламентаріїв, а в середу у Верховній Раді України пройшли парламентські слухання "Україно-російські відносини: сучасний стан і перспективи", у яких також бере участь делегація Федеральних зборів Російської Федерації. За підсумками слухань планується прийняти рекомендації і постанова.

30 жовтня в Україні очікують прибуття міністра закордонних справ РФ Ігоря Іванова, у ході якого буде обговорюватися проблематика розмежування Азовського моря і Керченської протоки.

Іншою причиною, через яку Янукович не відправився в Прибалтику, також називається заплановане в парламенті на четвер слухання в першому читанні проекту державного бюджету на 2004 рік.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування