Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма вигадав Тузлу, щоб розколоти опозицію - СПУ

Четвер, 23 жовтня 2003, 12:22
Ситуація в Керченській протоці — заздалегідь спланована і скоординована провокація.

Про це говориться в заяві Соціалістичної партії, поширеній прес-службою.

На думку соціалістів, це потрібно олігархічним кланам, які намагаються досягти остаточного контролю над економіками і природними багатствами наших країн. "Це потрібно політикам, які обслуговують інтереси паразитуючих олігархічних кланів", - говориться в заяві.

Соціалісти вважають, що ціною провокації її організатори прагнуть напередодні виборів відволікати увагу народу від справжніх причин і винуватців тяжкого соціально-економічного становища, безробіття, продовольчої кризи, злиденного існування.

"Ініціатори протистояння у Керченській протоці розраховують підштовхнути парламент України на радикальні рішення, довести ситуацію до критичної межі, аби потім звинуватити опозиційні сили, ослабивши і розколовши їх напередодні виборів", - йдеться в заяві.

Наголошуючи на "непевній поведінці і злочинній бездіяльності президента", СПУ, виражаючи волю мільйонів своїх прихильників, вимагає від президента вжити невідкладних заходів для припинення організованого протистояння, безумовного гарантування державного суверенітету, територіальної цілісності і безпеки громадян України.

Першим кроком на шляху нормалізації ситуації в районі Керченської протоки, вважають соціалісти, повинно стати припинення будівництва дамби в напрямку о. Тузла.

Фракція СПУ заявляє про свою підтримку виваженої позиції Верховної Ради і закликає народних депутатів "утримуватися від дій, котрі провокують ворожнечу між народами України і Росії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування