У справі Лазаренка з'явиться добровільний свідок

Четвер, 23 жовтня 2003, 14:23
Колишній керівник банку "Слов'янський" Борис Фельдман буде давати свідчення у рамках американського процесу "США проти Лазаренка".

Суддя Артемівського суду Луганська Збітнєв дав письмовий дозвіл на проведення американськими юристами депозицій (взяття свідчень) з Фельдманом 6 та 7 листопада 2003 року.

Про це "Українській правді" повідомила адвокат Лазаренка Марина Довгопола.

Вона зазначила, що 20 жовтня в Артемівському суді Луганська, де слухається кримінальна Фельдмана, на його особисте клопотання було оголошено перерву для зустрічі із адвокатами Павла Лазаренка.

Представнику захисту Лазаренка в США Стівену Гору та українському адвокату Марині Довгополій суддею Збітнєвим було надано ухвалою суду дозвіл для зустрічі віч-на-віч у СІЗО міста Луганськ із Фельдманом.

Захисники Лазаренка мали можливість протягом двох днів, 21 та 22 жовтня (загальна тривалість зустрічей близько 20 годин), задати запитання Фельдману та одержати відповіді, "які мають надзвичайно важливе значення для справи".

Фельдман підтвердив особисте бажання виступити свідком у справі Лазаренка, яка розглядається у США. Таким чином, у листопаді Фельдман даватиме свідчення адвокатам і прокурорам у справі "США проти Лазаренка", яка слухається у суді Північного округу Каліфорнії.

Як відомо, зараз в Україні перебувають групи адвокатів і прокурорів із США, які беруть свідчення в українських свідків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...