Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СПРАВІ ГОНГАДЗЕ АРЕШТОВАНО МІЛІЦІОНЕРА-НАЧАЛЬНИКА "НАРУЖКИ"

П'ятниця, 24 жовтня 2003, 10:35
У справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе арештовано колишнього начальника департаменту розвідки Міністерства внутрішніх справ України Олексія Пукача, повідомив заступник генпрокурора Віктор Шокін.

На брифінгу в п'ятницю в Києві Шокін відмовився уточнити, як саме ця людина причетна до "справи Гонгадзе".

Він відзначив, що Пукач був затриманий у середу Генпрокуратурою, а в четвер суд дав санкцію на його арешт. При затриманні в нього було вилучено дійсне посвідчення начальника департаменту так званої "наружки".

Відповідаючи на питання, чи перевіряється можлива причетність покійного екс-міліціонера, лідера знешкодженої "банди перевертнів" Ігоря Гончарова до вбивства Георгія Гонгадзе, заступник генпрокурора підкреслив, що усі версії, як і раніше, перевіряються.

Він повідомив також, що Генпрокуратура дотепер не одержала результати експертизи причин смерті Гончарова.

Коментуючи публікацію в Інтернеті нових листів Гончарова, написаних їм у слідчому ізоляторі, Шокін підкреслив, що для Генпрокуратури в цих листах немає нової інформації.

В одному з листів екс-міліціонера, опублікованому в інтернет-виданні "Україна кримінальна", говориться, що Георгій Гонгадзе нібито був викрадений членами "банди Киселя" за замовленням співробітників УБОЗ.

За версією Гончарова, журналіст був викрадений, щоб установити замовників ряду критичних публікацій на адресу представників влади. За даними Гончарова, Гонгадзе був задушений під час "вибивання" з нього цих свідчень.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...