"ПЕРЕВЕРТНІ" ВЧИНИЛИ ЗАМАХ НА СЛІДЧИХ ГЕНПРОКУРАТУРИ

П'ятниця, 24 жовтня 2003, 10:46
Генеральна прокуратура України заявляє, що в Києві і Київській області діє ще одна "банда перевертнів", до якої входять чинні співробітники міліції.

Про це повідомив на брифінгу в п'ятницю в Києві заступник генерального прокурора Віктор Шокін.

За його словами, до такого висновку в Генпрокуратурі прийшли при розслідуванні справ про вбивство журналістів Георгія Гонгадзе й Ігоря Александрова, а також справи так званої "банди перевертнів" під керівництвом нині покійного екс-міліціонера Ігоря Гончарова.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи означає це, що всі три справи пов'язані між собою, Шокін сказав: "На сьогодні ще ми не можемо сказати про це на 100%, однак у нас є дані, закріплені в процесуальних документах (які підтверджують), що це можливо", - сказав заступник генпрокурора.

Шокін повідомив, що діюча "банда перевертнів" уже скоїла низку тяжких злочинів. Також, за його словами, вчинено два замахи на членів слідчої групи Генпрокуратури.

Відповідаючи на питання журналістів про те, коли може бути припинена діяльність цієї групи, заступник генпрокурора сказав: "Це, у першу чергу, залежить від працівників МВС і СБУ - на них покладене знешкодження діючих груп".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування