Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смешко не вважає себе зобов'язаним бігати до Піскуна

П'ятниця, 24 жовтня 2003, 14:29
Голова Служби безпеки України Ігор Смешко не вважає себе зобов'язаним особисто бути присутнім на розширеному засіданні Генеральної прокуратури.

Про це заявила пресс-секретарь голови СБУ Марина Остапенко.

Коментуючи інформацію Генпрокуратури про перенесення запланованого на п'ятницю засідання колегії через неявку на неї керівників СБУ, МВС і Координаційного комітету з боротьби з корупцією й оргзлочинністю при президенті України, Остапенко повідомила, що для участі в засіданні від СБУ був відправлений заступник голови служби Євгеній Сергієнко, що є куратором питань боротьби з корупцією й оргзлочинністю.

Він був готовий виступити з доповіддю по темі колегії, зокрема, з питання захисту прав і свобод журналістів.

Щодо відсутності на засіданні голови СБУ Смешко, прес-секретар відзначила, що "йому є чим займатися за дорученням його прямого начальника - президента України".

Раніше Генеральна прокуратура України перенесла на невизначений термін розширене засідання колегії відомства, що планувалося на п'ятницю, 24 жовтня.

Як повідомили агентству в прес-службі Генпрокуратури, таке рішення прийняв генеральний прокурор Святослав Піскун.

У прес-службі нагадали, що на засідання були запрошені міністри внутрішніх справ Микола Білоконь і глава Служби безпеки Ігор Смешко, однак вони за службовими обставинами не можуть взяти участі в колегії.

"Не підтвердила свою участь у роботі колегії і голова координаційного комітету з боротьби зі злочинністю і оргзлочинністю при президенті України Ольга Колінько", - підкреслили в прес-службі.

Генпрокурор прийняв рішення перенести засідання колегії для того, щоб у ній могли взяти участь згадані особи.

На колегії в п'ятницю планувалося обговорити стан дотримання законів по боротьбі з корупцією, питання захисту прав і свобод працівників засобів масової інформації й організацію розгляду звернень громадян в органи прокуратури.


Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування