Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білоконь не хоче отримувати завдання від Піскуна з екранів телевізора

Субота, 25 жовтня 2003, 15:42
Міністерство внутрішніх справ України перевіряє заяву заступника генерального прокурора Віктора Шокіна про те, що в Києві і Київській області діє злочинне угруповання, до складу якої входять як колишні, так і нинішні працівники міліції, а також про замахи на життя слідчих Генпрокуратури.

Про це говориться в повідомленні центру громадських зв'язків МВС, поширеному в суботу.

Водночас у Міністерстві внутрішніх справ здивовані, "в який спосіб Генеральна прокуратура вирішила повідомити МВС про вищезгадані факти". (Це було зроблена на прес-конференції.)

"Правова процедура, відповідно до якої прокуратура звертається до міліції за допомогою в проведенні оперативно-розшукових заходів і слідчих дій, давно відома і неодноразово відпрацьовувалася на практиці", - говориться в повідомленні ЦГЗ.

МВС відзначає, що зараз працює "чимало спільних слідчо-оперативних груп, які з успіхом розслідують резонансні кримінальні справи".

Одним із прикладів такої діяльності називається затримання злочинного угруповання "перевертнів" на чолі з Ігорем Гончаровим. ЦГЗ підкреслює, що саме співробітники спецпідрозділу міліції розкрили і знешкодили учасників цього угруповання, і вже потім справа була передана до прокуратури.

МВС нагадує, що в структурі міністерства працює Департамент внутрішньої безпеки і розслідувань, задачами якого є виявлення протиправних дій самих співробітників міліції.

У зв'язку із заявами Генпрокуратури Департамент готовий прийняти від неї відповідні матеріали для проведення службового розслідування, і якщо факти підтвердяться, надати їх Шокіну.

МВС також обіцяє проінформувати громадськість про результати проробленої роботи.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

"ПЕРЕВЕРТНІ" ВЧИНИЛИ ЗАМАХ НА СЛІДЧИХ ГЕНПРОКУРАТУРИ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування