Генпрокуратура спростовує арешт у справі Гонгадзе ще одного міліціонера

Понеділок, 27 жовтня 2003, 14:57
У Генеральній прокуратурі України уточнюють, що на сьогоднішній день у справі про убивство журналіста Георгія Гонгадзе арештований тільки колишній начальник кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач.

Інших затриманих й арештованих по цій справі нема, повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" у понеділок у прес-службі Генпрокуратури, коментуючи інформацію, що з'явилася в ряді інтернет-видань, про нові затримання у "справі Гонгадзе".

Як повідомлялося, про арешт Пукача повідомив заступник генпрокурора Віктор Шокін. Він також сказав, що в Києві і Київській області діє ще одна "банда перевертнів", у яку входять чинні співробітники міліції.

Інтернет-видання "Україна кримінальна" повідомило, що, за їх інформацією, арештований колишній начальник ГУ МВС України в Київській області Олександр Миколайович Чеменко, а також його син – чинний офіцер органів внутрішніх справ.

За версією видання, Чаменко-молодший входив до числа членів екіпажа служби кримінального пошуку, що стежили за Георгієм Гонгадзе.

Також "Україна кримінальна" з посиланням на інформацію, якою володіє слідча група в справі Гонгадзе, повідомляє, що саме Пукач посадив журналіста в машину, на якій він був викрадений. При цьому Пукач підійшов до Георгія Гонгадзе, пред'явивши посвідчення співробітника міліції.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування