Ткачов мріє про міст до Тузли і міліціонерів замість прикордонників

Понеділок, 27 жовтня 2003, 16:09
Підписанням меморандуму про дружбу й співробітництво між адміністрацією Краснодарського краю й урядом автономної республіки Крим завершилися в понеділок переговори сторін у Краснодарі.

У підписаному меморандумі передбачено створення спільної комісії з вивчення проблем коси Тузла в Керченській протоці.

Губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов під час підписання меморандуму заявив, що "сьогоднішні переговори пройшли ефективно, ефективно попрацювали і групи в секціях". Були обговорені проблеми навколо коси Тузла, а також економічна ситуація в обох регіонах.

Говорячи про створення міжнародного транспортного коридору, що з'єднує Крим і Тамань, голова адміністрації Краснодарського краю відповів, що є різні варіанти створення транспортної схеми, включаючи тунель. Однак він запропонував почекати, як дамба перезимує, і тоді вже зробити висновок, чи піде дамба далі чи необхідно буде будувати міст і на яку довжину.

Під час підписання угоди краснодарська сторона відзначила, що українська сторона продовжує розмивні роботи фарватеру, і їх необхідно зупинити.

Голова уряду автономної республіки Крим погодився з висунутими пропозиціями і сказав, що доповість про них голові уряду України.

Ткачов також заявив, що сьогоднішній діалог повинен зняти недовіру між сторонами, і поставив задачу отаманові Кубанського козачого війська, козачому генерал-отаманові Громову не допустити провокацій на кордоні, а українській стороні запропонував зняти прикордонну заставу, залишивши для охорони правопорядку групу міліції.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування