Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ходорковського годують перловкою і водять на обов'язкову прогулянку

Вівторок, 28 жовтня 2003, 16:49
Михайлові Ходорковскому, главі "ЮКОС", що знаходиться в слідчому ізоляторі, відведено п'ять квадратних метрів житла при міжнародній нормі чотири метри.

"У чотиримісній камері разом із Ходорковським утримуються ще двоє ув'язнених, і, в такий спосіб, на кожного з них припадає п'ять квадратних метрів житлової площі", - повідомив "Інтерфаксу" у вівторок керівник центру громадських зв'язків Мін'юсту Росії Борис Калягін.

Він повідомив меню СІЗО-4, відомого як спецізолятор "Матроская тишина". На сніданок Ходорковському були видані: рибний суп, чай, хліб. На обід: перше - рисовий суп з м'ясом, друге - овочеве рагу з м'ясом, а також хліб, компот. На вечерю: каша перлова з олією, чай, хліб.

Говорячи про побутові зручності, представник Мін'юсту повідомив, що в камері Ходорковського стоять холодильник марки "Ардо" закордонного виробництва, а також японський кольоровий телевізор "Фунай" 37 см по діагоналі.

"Сьогодні ж Ходорковський зробив обов'язкову годинну прогулянку на повітрі", - сказав Калягін. Крім того, за його словами, найбагатший російський ув'язнений мав у вівторок зустріч із своїм адвокатом.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування