Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОТЕНЦІЙНИХ КІЛЕРІВ ЮЩЕНКА НЕ ЗНАЙШЛИ. АЛЕ ОХОРОНУ ДАЛИ

Вівторок, 28 жовтня 2003, 16:49
Служба безпеки України не володіє ніякою інформацією, яка вказувала б на загрозу життю лідера фракції "Наша Україна" Віктора Ющенка, однак відповідно до доручення президента йому виділена охорона.

Про це у вівторок на прес-конференції в Києві повідомив глава СБУ Ігор Смешко. За його словами, Ющенку виділена охорона Управління держохорони України.

Він також повідомив, що харківське управління СБУ відкрило оперативно-розшукову справу за ознаками "або можливого теракту, або хуліганських дій з дезінформації правоохоронних органів".

"На даний момент ми не володіємо ніякою інформацією, яка б вказувала на загрозу життю Ющенка", - підкреслив Смешко, додавши, що у випадку, якщо СБУ одержить будь-яку інформацію, що вказує на загрозу життю депутата, служба проведе всі необхідні заходи щодо захисту його життя.

Як повідомлялося, президент України Леонід Кучма доручив Службі безпеки і Міністерству внутрішніх справ провести перевірку інформації, що міститься в заяві народного депутата Віктора Ющенка, про загрозу його життю і здоров'ю.

Відповідно до доручення, у разі потреби буде забезпечена безпека Ющенка.

Раніше лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляв про замах, який готується на його. Крім того, у неділю в Харкові Ющенко повідомив, що в суботу перед перельотом у Харків надійшло повідомлення про мінування його літака.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...