Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки Росія вимагає забрати прикордонників з Тузли, Кірпа будує їм заставу

Вівторок, 28 жовтня 2003, 17:51
На острові Коса Тузла буде побудована стаціонарна прикордонна застава з типових блоків, розрахована на 50 чоловік. Про таке доручення президента України Леоніда Кучми міністерству транспорту повідомив член тимчасової спеціальної комісії із забезпечення парламентського контролю за режимом держкордону в районі острова Тузла Борис Андресюк (член фракції СДПУ(о).

В інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві він повідомив, що відповідне доручення було дане під час перебування Кучми на острові Коса Тузла 23 жовтня.

Депутат відзначив, що ця робота виконується зараз у терміновому порядку, і прикордонна застава буде збудована до настання холодів.

У свою чергу, в інтерв'ю журналістам глава Держкомітету у справах охорони державного кордону України Микола Литвин підтвердив, що на острові Коса Тузла будуть проводитися роботи зі зміцнення інфраструктури застави. "Щоб розмістити її надійно й назавжди", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, чи буде зменшуватися контингент прикордонників на острові, Литвин сказав, що усе буде залежати від обстановки.
Адміністрація президента України поки не коментує цю інформацію.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування