Наостанок Піскун розповість всю правду про Гонгадзе у парламенті?

Середа, 29 жовтня 2003, 19:27
Глава комітету зі свободи слова Микола Томенко пропонуватиме заслухати екс-генпрокурора Святослава Піскуна у сесійній залі Верховної Ради наступного тижня.

Як сказав Томенко у коментарі "Українській правді", Піскун має прозвітувати про хід розслідування справи Гонгадзе. Він це питання як голова комітету ставитиме на погоджувальній раді у спікера Литвина.

"Це питання – заслуховування звіту генпрокурора – постійно відкладалося, представники більшості не погоджувалися заслухати Піскуна по справі Гонгадзе і Александрова", - зазначив Томенко.

Він додав, що представники більшості збирали підписи за відставку Піскуна. "Я знаю, що підписи були у Гавриша".

"Тепер, після звільнення Піскуна, ми повинні заслухати звіт, що йому вдалося зробити у справі Гонгадзе, щоб справу не законсервували, бо ми позитивно оцінювали останні кроки Піскуна у справі Александрова і Гонгадзе. Про це свідчить і арешт Пукача", - сказав Томенко.

На питання, як можна заслуховувати звільненого генпрокурора, Томенко запропонував "створити добрий прецедент". Він також запропонував викликати для пояснень до парламенту і Юрія Кравченка, який був міністром внутрішніх справ, коли арештований минулого тижня Пукач очолював структуру наружного спостереження у структурі МВС.

Як відомо, минулого тижня у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе було арештовано колишнього начальника департаменту розвідки Міністерства внутрішніх справ України Олексія Пукача.

Читайте також:

У СПРАВІ ГОНГАДЗЕ АРЕШТОВАНО МІЛІЦІОНЕРА-НАЧАЛЬНИКА "НАРУЖКИ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування