Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Тимошенко: Піскуна підвів його IQ, загравання і шантаж

Четвер, 30 жовтня 2003, 12:41
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує у разі призначення генпрокурором Ольги Колінько на її місце глави координаційного комітету у боротьбі з оргзлочинністю поставити Святослава Піскуна.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції у Києві.

Водночас, на її думку, новий генпрокурор не пройде затвердження у парламенті та буде виконувати обов'язки. Його прізвище "не має значення, бо буде той, хто якісно виконуватиме доручення Кучми".

Серед порад Кучмі Тимошенко сказала "не призначати дрібних жуликів, які тирять мєлочь по кишенях".

Причиною звільнення Піскуна Тимошенко називає те, що "його особистих якостей не вистачило, щоб виконувати доручення президента з репресій опозиції".

"Він нездатний здійснювати терор, потім він почав прикриватися реверансами в бік певних опозиційних сил, від чого його становище стало ще гірше. А потім він почав шантажувати вище керівництво. Тому звільнення Піскуна – це збіг обставин, які пов'язані з його низьким інтелектуальним коефіцієнтом", - сказала Тимошенко.

Вона також порадила новому генпрокурору не робити подання на притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності, "бо ми на фюзеляжі своєї політичної сили ставимо зірки тих прокурорів, яких звільняють за невиконання цього завдання".

Говорячи про розгляд нового подання генпрокурора про притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності, вона сказала: "Подання померло разом із політичною смертю Піскуна".

Як відомо, нещодавно Піскун звернувся з новим поданням до парламенту про позбавлення Тимошенко депутатського імунітету.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування