Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не знає, чи буде з'їзд. Він хоче "добратися до центра Донецька"

П'ятниця, 31 жовтня 2003, 12:25
Рішення, чи буде проходити з'їзд блоку "Наша Україна" у Донецьку в п'ятницю, поки не прийнято, заявив лідер блоку Віктор Ющенко.

"Зараз основна задача - добратися до центра міста", - сказав він на імпровізованій прес-конференції в Донецьку відразу після прибуття з Києва.

"Україна ділиться на бандитів і не бандитів, і те, що відбувається в Донецьку - бандитський почерк", - підкреслив він.

На злітній смузі аеропорту Ющенку вручили хліб-сіль. Зараз виїзди з аеропорту заблоковані, біля воріт стоять машини.

В аеропорту зібралися близько 5 тис. чоловік. Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", це, в основному, студенти, а також ринкові торговці, яких адміністрація ринків пообіцяла на три дні звільнити від ринкових зборів.

Тим часом в аеропорту Донецька приземлився літак з депутатами від блоку "Наша Україна". Лідер Блоку Віктор Ющенко прибув у Донецьк раніше іншим літаком.
Усі виходи зі злітної смуги були заблоковані.

Депутати від "Нашої України", що вже знаходилися в Донецьку, зламали службовий вхід і разом з журналістами вибігли на злітну смугу.

Депутат Євген Червоненко заявив, що виходи з аеропорту заблоковані юрбою, закриті автобусами, і керує цим ДАІ. Він звинуватив СБУ в бездіяльності і небажанні забезпечити безпеку депутатам і дипломатам.

Як передає кореспондент агентства, у літаку було близько 70 депутатів, журналістів і представників дипломатичного корпусу. Їх посадили в автобус і привезли по злітній смузі до воріт аеропорту. У той же час, ці ворота заварені, перед ними стоїть машина служби авіабезпеки. Депутату Петру Порошенку вдалося відкрити їх. Крім того, перед воротами стоїть велика вантажівка.

Після того як ворота були відкриті, ті, хто прибув до Донецька в делегації "Нашої України" вийшли зі злітної смуги на площу перед аеропортом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування