Луценку краще реванш Гінденбурга-Ющенка, ніж диктатура

Понеділок, 10 листопада 2003, 18:27
Представник Соціалістичної партії України Юрій Луценко заявляє, що краще реванш правих сил, ніж продовження правління нинішньої влади, зокрема Соціал-демократичної партії об'єднаної.

Коментуючи звернення заступника голови СДПУ(о) Юрія Загороднього щодо необхідності єднання лівих сил в особі КПУ, СПУ та СДПУ(о) проти правого реваншу "Нашої України", соціаліст Юрій Луценко заявив: "Жоден лівий чи лівоцентрист в Україні не вважає СДПУ(о) своїм партнером по лівому руху".

"Те, що вивіску соціал-демократії в Україні використовують "владельцы заводов, газет, пароходов" – давно зрозумілий факт не тільки у нас, але і в структурах всесвітньої організації соціалістичних, соціал-демократичних і робітничих партій, що називається "Соцінтерн", - додав Луценко.

Реагуючи на наведений паном Загороднім приклад-аналогію із історії Німеччини 30-х років, Луценко вважає, що для тамтешніх лівих очевидно був кращим реванш Гінденбурга, ніж продовження диктатури Гітлера.

Як повідомлялося раніше, заступник голови СДПУ(о) Загородній закликав ліві і лівоцентристські сили обєднатися, щоб запобігти приходу правих до влади, зокрема "Нашої України" та БЮТ.

Читайте також:

СДПУ(о) ЗАКЛИКАЄ СПУ І КПУ БОРОТИСЯ З "НАШОЮ УКРАЇНОЮ"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування