Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П`яні Ющенко, Червоненко і Катеринчук вчинили дебош у КПУ

Понеділок, 10 листопада 2003, 18:48
МВС виступає із спростуванням заяви представників "Нашої України" щодо подій у Сумському міському комітеті Компартії у суботу ввечері.

Центр громадських зв'язків МВС поширив заяву, що 8 листопада о 18.30 до міліції Сум надійшло повідомлення "про хуліганські прояви з боку групи осіб, які увірвалися в приміщення міського осередку Компартії України".

"На місце події негайно прибули працівники міліції, які пересвідчилися в тому, що в офісі КПУ дійсно перебувають четверо невідомих, які поводять себе зухвало по відношенню до присутніх і провокують конфлікт", - йдеться у заяві МВС.

"За свідченнями представників Компартії, а також співробітників міліції, що прибули на виклик, троє незнайомців представилися як народні депутати України. Це були Петро Ющенко, Євген Червоненко і Микола Катеринчук. Саме від них, за твердженням господарів офісу КПУ і чергового наряду міліції, відчувався запах спиртного".

Прес-служба МВС зазначає, що "працівники міліції вжили необхідних заходів, аби розрядити конфліктну ситуацію, по відношенню до обох сторін вони поводилися коректно і відповідно до чинного законодавства".

Водночас версія подій у викладі "Нашою Україною" була зовсім іншою. Прес-служба блоку Ющенка в суботу заявила, що в сумському міськкомі Компартії виготовлялися "плакати антиконституційного змісту".

За словами члена фракції Євгена Червоненка, ряд депутатів прибув до офісу КПУ, де група людей виготовляла плакати з надписами "Ющенко – нацист", "Ющенко - не наша Україна", "Ющенко отправил украинских солдат в Ирак", " Ющенко – ставленик США", "Ющенко позбавив ветеранів пільг" та інші.

Керував процесом перший секретар міськкому КПУ Федянкін. "Всі, хто виготовляє плакати – у стані алкогольного сп’яніння", - зазначив Червоненко. "Все, що тут відбувається, ми зафіксували на відеокамери".

За повідомленням прес-служби, прибула міліція склала акт щодо цих подій і отримала пояснення чотирьох людей, які займалися виготовленням плакатів. Вони визнали у поясненнях, що виготовляли плакати і були в стані сп'яніння.

Читайте також:

У Сумах п`яні комуністи готували плакати проти Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...