Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибак захищає сина, на якого повісили бігборди з Ющенком-фашистом

Вівторок, 11 листопада 2003, 09:45
Один із лідерів Партії регіонів, екс-мер Донецька Володимир Рибак спростовує інформацію, що його син має відношення до фірми "Плазма", якою було розміщено бігборди із зображенням Ющенка у фашистській формі.

"Якщо б він і хотів би мати відношення до фірми "Плазма", то його б не пустили", - сказав Рибак у коментарі "Українській правді".

Як відомо, напередодні газета "Грані плюс" оприлюднила статтю, де зазначається, що власники "Плазми" мають "добрі стосунки з групою добре відомих в Донецьку молодих бізнесменів", серед яких Олександр Рибак, син Володимира Рибака.

Володимир Рибак додав, що і син Віктора Януковича також не має відношення до фірми "Плазма". За його словами, Генпрокуратурі слід перевірити, кому належить ця фірма.

Володимир Рибак також сказав, що "не підтримує появу таких бігбордів і не розуміє, як вони з’явилися". "Таких бігбордів у нашій країні не повинно бути".

Коментуючи зрив проведення з’їзду "Нашої України" в Донецьку, Рибак сказав, що для уникнення інцидентів представникам блоку Ющенка слід було звернутися до губернатора області й мера міста.

"Якщо б вони прийшли до губернатора, мера, то тоді і з них можна було б питати, чому зірвано з’їзд. А так які питання – що запустили людей у зал [які не мали відношення до з’їзду]? Що, міліція буде займатися політикою й зали охороняти?", - зазначив Рибак.

Протистояння у Донецьку під час підготовки з’їзду "Нашої України" Рибак пояснив тим, що "у місті представлено багато російських громадських і політичних організацій".

Рибак також сказав, що за часів його роботи мером подібних конфліктів удавалося уникати: "Тоді приїздив і Чорновіл, і яке протистояння було!? Але нічого, Чорновіл виступав". За словами Рибака, зрив з’їзду "Нашої України" спричинила його погана підготовка з боку блоку Ющенка.

Читайте також:

Кому належать бігборди з Ющенком-фашистом?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування