Голосування за Васильєва перенесуть на наступний тиждень?

Вівторок, 11 листопада 2003, 10:16
Консультації лідерів фракцій і груп Верховної Ради про подальшу роботу парламенту продовжаться наступного понеділка, 17 листопада.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив Голова ВР Володимир Литвин, відкриваючи засідання парламенту у вівторок.

За його словами, відповідно до домовленостей, наступного понеділка відбудеться засідання Погоджувальної ради у звуженому складі – з представників лідерів фракцій і груп.

Як сказав Литвин, збирати Погоджувальну раду у повному складі не має потреби, оскільки на наступний пленарний тиждень залишається порядок денний минулого пленарного тижня, що не був виконаний через блокування роботи парламенту.

У парламенті у вівторок проходить День уряду.

Як повідомив спікер Литвин, на розгляд парламенту винесено три питання. Перше - поточний стан і перспективи охорони об'єктів культурної спадщини та пам'яток України. Друге – заходи Кабміну із запобігання смертності й інвалідності населення в результаті серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань. Третє - питання концепції міжнародного газотранспортного консорціуму.

До сесійної зали не виносились на голосування пропозиції щодо виступу силовиків про події у Донецьку навколо зриву з'їзду "Нашої України", на чому наполягають депутати від цього блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...