Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голосування не буде: Литвин вирішив не підставляти опозицію

Вівторок, 11 листопада 2003, 10:33
У вівторок парламент не буде розглядати питання про звіт силовиків і створення слідчої комісії у зв’язку із зривом з’їзду "Нашої України" у Донецьку.

За словами одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова, напередодні на погоджувальній раді Литвин повідомив, що поставить це питання на голосування.

"Але сьогодні я підходив до нього, і Литвин сказав, що у залі для проходження цього питання немає 226 голосів, і він не хоче, щоб питання було зірвано", - сказав Турчинов в коментарі "Українській правді".

За словами Олександра Мороза, напередодні на погоджувальній раді "представники більшості продемонстрували залежність від адміністрації президента". "Вони не хочуть не тільки звіт силовиків заслухати, але і просто звіт робочої групи, створеної Литвином із трьох парламентських комітетів".

Мороз пояснив, що серед представників більшості підтримує звіт силовиків лідер НДП Валерій Пустовойтенко. Але навіть з урахуванням голосів його фракції опозиція не може провести це питання.

Представник СДПУ(о) Нестор Шуфрич заявив, що напередодні на погоджувальній раді було вирішено поставити це питання на голосування. Водночас Шуфрич сказав, що есдеки не будуть його підтримувати: "Немає підстав запрошувати силовиків і створювати слідчу комісію".

У вівторок у парламенті проходить день уряду. Це єдиний день на поточному тижні, коли депутати працюють у сесійній залі. Наступне пленарне засідання має відбутися наступного вівторка.

Читайте також:

Постпред Кучми вважає, що Ющенко хоче помститися силовикам. А Шуфрич думає, що PRу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: