Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СИМОНЕНКО НАВІТЬ НЕ ХОЧЕ ВИБАЧЕНЬ ВІД ДЕБОШИРІВ-ЮЩЕНКІВЦІВ

Вівторок, 11 листопада 2003, 11:16
Лідер Компартії Петро Симоненко вважає "незаконними" дії представників "Нашої України", які в Сумах у міськкомі КПУ намагалися зупинити виготовлення антиющенківських транспарантів.

"До міськкому вдерлася група депутатів після 19 години, напідпитку, застосували силу. Ми їх не запрошували. Вони порушили право на вільне перебування в офіційній установі", - зазначив Симоненко в інтерв’ю "Українській правді".

"Це ще раз підтверджує, що ця сила ["Наша Україна"] не відстоює демократичні засади", - зазначив Симоненко.

Коментуючи той факт, що сумські комуністи виготовляли транспаранти антиющенківського змісту, Симоненко зазначив: "Ми що, повинні звітуватися перед "Нашою Україною"? Міськком готувався до своєї акції".

Симоненко сказав, що "не збирається приймати вибачення" від "Нашої України" за цей інцидент.

Як відомо, у суботу прес-служба блоку Ющенка заявила, що в сумському міськкомі Компартії виготовлялися "плакати антиконституційного змісту". За словами члена фракції Євгена Червоненка, ряд депутатів прибув до офісу КПУ, де група людей виготовляла плакати з надписами "Ющенко – нацист", "Ющенко - не наша Україна", "Ющенко отправил украинских солдат в Ирак", "Ющенко – ставленик США", "Ющенко позбавив ветеранів пільг" та інші.

Керував процесом перший секретар міськкому КПУ Федянкін. "Всі, хто виготовляє плакати – у стані алкогольного сп’яніння", - зазначив Червоненко. "Все, що тут відбувається, ми зафіксували на відеокамери".

За повідомленням прес-служби, прибула міліція склала акт щодо цих подій і отримала пояснення чотирьох людей, які займалися виготовленням плакатів. Вони визнали у поясненнях, що виготовляли плакати і були в стані сп'яніння.

Читайте також:

"Нашоукраїнці" доведуть у суді, що п’яними були не вони, а комуністи

П'яні Ющенко, Червоненко і Катеринчук вчинили дебош у КПУ

У Сумах п`яні комуністи готували плакати проти Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування